Poradna - Homeopatika

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Kombinace léků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mohu kombinovat BabyCalm a Ricinus Communis 5 CH? Nemůže to miminku nějak ublížit? Předem děkuji za odpověď.

Odpovědi na otázku

Serotoninový syndrom - nevhodná kombinace léků, nepříznivá reakce na léky, iterakce či předávkování. Příznaky se mohou lišit od člověka k člověku, od mírných po velmi vážné. Obvykle se objeví po zahájení léčby novým lékem. Mohou zahrnovat: * bolest hlavy * závrať * euforii * halucinace * třes * pocení * nevolnosti * bušení srdce * pocit opilosti * dezorientaci * zmatenost * chvění * mimovolní pohyby * svalové záškuby * neklid * hyperaktivitu * poruchu koordinace * a další Serotoninový syndrom může mít velmi vážné následky pokud se zanedbá. Je důležité hlásit všechny příznaky svému lékaři. Komplikace mohou zahrnovat: * vysoký krevní tlak * ztrátu vědomí * záchvaty * mrtvici Neexistují žádné laboratorní testy, které by diagnósu potvrdily. Lze snadno zaměnit za virózu, úzkost, neurologickou poruchu aj.
Každopádně by však měla být indikace a způsob užívání stanovena odborníkem - i toto platí o homeopatických přípravcích obecně.
Ricinus Communis 5 CH se stejně jako všechna homeopatika může libovolně kombinovat.